Bir Güzel Şehir Aydın!..

Sosyal Medya'da Bu İçeriği Paylaş!

Facebook
Twitter
WhatsApp

Bir Güzel Şehir Aydın!..

Burhan Ceyhan…

AGC YÖNETİM KURULU ÜYESİ

Adı gibi insanı, inciri, zeytini, denizi, doğası, tarihi ve kültürel varlıklarıyla bir güzel şehir Aydın.


Efeler, Nazilli, Söke, Kuşadası, Didim, İncirliova, Çine, Germencik, Koçarlı, Karpuzlu, Buharkent, Karacasu, Bozdoğan, Kuyucak, Yenipazar, Köşk, ve Sultanhisar olmak üzere 17 ilçesiyle 8 bin 117 metrekare alana sahip Ege Bölgesi’nin en güzel kentlerinden birisi Aydın.
Bacasız fabrikaların daha çok etken olduğu ekonomisi tarıma dayalı bir kent Aydın.
Büyük Menderes Nehri, Arapapıştı Kanyonu, Madran Dağı’ndan saklanan buz gibi karın yazın 50 dereceyi bulan sıcaklarda kar helvasıyla serinlendiği yerdir Aydın.
İzmir’den girişten başlayıp Denizli ve Muğla çıkışlarına kadar yol kenarlarında kendi yetiştirdiği, incir, çilek, karpuz ve portakalın üreticiye ulaştığı yerdir Aydın.
Turizm cenneti Kuşadası ve Didim ile birçok ünlü ismin ve yabancı turistlerin akın ettiği yerdir Aydın.
Dağlarından yağ, ovalarından bal akan gökyüzünün altındaki en güzel yerdir Aydın.
Anlatılacak o kadar çok iyi yanı var ki Aydın’ın yaz yaz bitmez. Bu güzel şehrin daha güzel olması gerektiğini düşünüyorum. Bir Aydınlı olarak bu kentin daha iyi yerlerde olmasını en çok isteyenlerden birisiyim. Çünkü burada yaşıyoruz. Bu kentin daha iyi olabilmesi için tüm siyasilerin seçim sonrası Ankara için değil, Aydın için birlik olması lazım. Yapılacak hizmetleri hep birlikte yapmaları lazım. Sen ben yerine biz olmaları lazım. Kim Aydın’da taş üstüne taş koyuyorsa ona destek olunması lazım. Siyasi görüşü, dini görüşü, fikri ve zikri ne olursa olsun burada yaşayanların tek düşüncesi Aydın olsun. Olsun ki “aydın kent daha da Aydın olsun”. 24 Temmuz AGCHaber Gazetesi de Aydın’a hayırlı olsun. Her şey aydın kent Aydın için olsun……

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir